Sisu palkitsi urheilijoitaan

Ilkka Hörkkö
SYSMÄ

Sysmän Sisu palkitsi aktiivisia urheilijoita ja toimitsijoita viime torstaina jääkiekkokaukalolla. Seuran puolelta palkittiin vuoden 2023 urheilija ja vuoden joukkue, sekä julkistettiin Aarne ja Märta Koskelon säätiön stipendien saajat. Seura palkitsi kaksi aktiivista talkoolaista ja jaostot jakoivat vielä omia lajipalkintojaan.

Vuoden joukkueena palkittiin hyvin menestynyt ammuntajaoston pistoolijoukkue Ari Meinander, Antti Pesonen, Otto Suuronen, Antti Pahalahti ja Pasi Koivunen.

Vuoden urheilijaksi valittiin Anneli Mörä-Leino. Hän voitti mm. Suomen mestaruuden yksinsoudun keskimatkan N60-sarjassa Pirkan Soudussa viime kesänä. Mörä-Leino oli vastaanottamassa tunnustuspalkintoaan. Hän kertoi Tampereella heinäkuussa järjestetyssä kilpailussa vallinneesta sateesta ja kovasta tuulesta. Tämän vuoksi kilpailtava matka lyhennettiin noin puoleen. Soutaja oli otettu Sisun tekemästä valinnasta ja hän kertoi iloisen monisanaisesti harrastuksestaan. Mörä-Leino nauroi, kuinka menestyksestä innostuneena kotiin on nyt hommattu palkintokaappikin.

Muut palkitut: Koskeloiden säätiön stipendit saivat Katri Saavalainen hiihto, Hanna Toivonen hiihto ja Tuuli Salonen yleisurheilu.

Aktiivisina talkoolaisina palkittiin niin Hippo-kisoissa, Avanti Challengessa kuin Tour de Sysmä -tapahtumissa mukana olleet Juha Rantahakala ja Juha-Matti Honkanen.

Jaostot palkitsivat aktiivisia urheilijoita Urheilu-Valosen lahjakorteilla seuraavasti: Timi Nieminen lentopallo, Ninni Rimpioja pesäpallo (lisäksi pesäpallojaosto luovutti liikuntapaikkojen hoitaja Mikko Saloselle kiitosmitalin erinomaisesta kentän hoidosta), Reijo Leino soutu, Pirkko Rantahakala pyöräily (ketjuhuolto), Niklas Jokinen jalkapallo, Kalle Hiltunen jalkapallo, Onni Mannila yleisurheilu, Isla Siniranta yleisurheilu ja Aatu Saarinen yleisurheilu.

Tsempparipalkintoina jaettiin vielä uimalippuja uimahalliin seuraaville: Eetu Toivonen pesäpallo, Mea Nieminen yleisurheilu, Silja Iivonen yleisurheilu, Ella Nurminen hiihto, Elias Uusitalo hiihto, Minttu Saarinen yleisurheilu, Väinö Virman yleisurheilu, Taika Kettu yleisurheilu, Vanamo Sinisalo lasten liikunta ja Artem Telizhenko jääkiekko.

Kuvassa: Vuoden urheilijana palkittu Anneli Mörä-Leino.