Sysmän Sanomat Oy

Oman pitäjän lehteä on julkaistu Sysmässä vuodesta 1969. Vuodesta 1992 lehden omistaja ja julkaisija on ollut Sysmän Sanomat Oy. Tuolloin 90-luvun alussa pitäjälehti ilmestyi yhtiön kotipaikkakunnalla Sysmässä nimellä Uusi Sysmäläinen ja naapurikunnassa Hartolassa nimellä Hartolan Sanomat. Lehdet olivat täysin identtiset nimeä lukuun ottamatta. Nykyään pitäjälehti ilmestyy Lähilehti -nimisenä molemmilla paikkakunnilla.

Lähilehti ilmestyy torstaisin ja diginä jo keskiviikkoisin: tilattuna Sysmään, Hartolaan ja muualle Suomeen. Levikkimme on noin 3900 lehteä. Noin 700 lehteä lähtee tilattuna viikottain Sysmän ja Hartolan vapaa-ajanasukkaille. Erikoisnumerot (talvi-, kesä- ja joulunumerot) ovat saatavilla ilmaiseksi kaikille diginä kotvan aikaa niiden ilmestyttyä. Lähilehti muuttui tilattavaksi lehdeksi 1.6.2016 alkaen. Aiemmin lehti jaettiin ilmaisjakeluna Sysmän ja Hartolan talouksiin ja yrityksiin.

Pitäjälehdelle pienikin paikkakunnan tapahtuma on uutinen. Elämme mukana sekä Sysmän että Hartolan tapahtumissa, kunnallispolitiikassa, järjestöjen toiminnoissa ja yksittäisten kuntalaisten jokapäiväisessä elämässä. Lähilehti luetaan tarkkaan, sen todisti v. 2014 tehty lukijatutkimus. Niin jutut kuin ilmoituksetkin käydään läpi sana sanalta. Torstai onkin paikkakuntalaisille tärkeä päivä, onhan se Lähilehden ilmestymispäivä.

Toivottavasti löydät tarvitsemaasi tietoa kotisivuiltamme.

Lähilehden päätoimittaja/toimitusjohtaja
Marttiina Lallukka