Nyberg voitokkaana Kajaanin moottorikelkkasprintissä

Sanni Nyberg
HARTOLA

Moottorikelkkasprintin toiset ja samalla viimeiset SM-osakilpailut ajettiin 18.-19.2. Kajaanissa. Tahto Works Race edusti koko tiimin voimin. Reitti oli molempina kisapäivinä kaikille sama, n. 6 km, ja ajosuuntaa vaihdettiin toiselle päivälle. Eemil jatkoi Junior 1 luokassa tasaisen varmaa ajoa ja molempina päivinä sijoitukset 10 ja 10, totaali 10.

SEMI Pro luokassa Tommi Nyberg piti kovaa vauhti yllä koko viikonlopun ja haastoi hyvin luokan ennakkosuosikkia Juho Jurmua. Lauantailta irtosi voitto (sijat 1 ja 3) ja sunnuntaina ajo riitti kakkoseksi (sijat 2 ja 2). Tiimin toinen SEMI-Pro kuljettaja Juho Tonteri sortui lauantaina ajovirheeseen, joka söi aikaa ja sijoituksia (sijat 13 ja 7, totaali 13). Sunnuntaina nähtiin taas tutumpaa menoa ja lähenneltiin mitalisijoja, lopputuloksena sijat 4 ja 4, totaali 4.

Tiimin harrasteluokan kuljettajista Ville Nieminen nosti sijoituksiaan ja luotto tämän kauden kelkkaan alkoi löytyä. Villen sijoitukset lauantaina 8 ja 10, totaali 8 ja sunnuntaina 9 ja 9, totaali 9. Simo Tonteri kärsi kalustohaasteista edellisviikonlopun treeniajojen jäljiltä. Mekaanikot taituroivat kelkan viikon mittaan kasaan ja viimeisiä osia vaihdettiin vielä lauantaina ennen kilpailun alkua. Simon sijoitukset lauantaina 13 ja 18, totaali 16 ja sunnuntaina 16 ja 15, totaali 14.

Neljän SM-osakilpailun jälkeen tiimiläisten sijoitukset sprintin kokonaispisteissä ovat Junior 1: Eemil 10,

SEMI-Pro: Tommi 2 ja Juho 4, Harraste: Ville 12 ja Simo 13. Tiimin matkassa Hartolan Rakennus- ja LVI-palvelut, MaitoRantala, JTO-Motors, Tmi Pilke, Fixus Joutsa, VTR Workwear, Rakennustoimisto Anttonen, HartControl ja Järvipesula.

Sprintin ja enduron SM-palkinnot jaetaan 25.3. Suomutunturilla järjestettävässä Gaalassa. Lauantaina 25.2. tiimin endurokuskit Juho, Simo ja Ville pääsivät aloittamaan urakkansa Ilomantsissa.

Kuvassa vasemmalta: Juho Tonteri, Ville Nieminen, Tommi Nyberg, Simo Tonteri ja edessä Eemil Nyberg.