Meelian TREENIPÄIVÄ Sysmässä

Ilkka Hörkkö
SYSMÄ

Jonna Niemisen Meelia ja Sanni Nybergin Tahto Works järjestivät loppiaispäivänä Päijänne-Areenalla usean eri harjoitustunnin TREENIPÄIVÄN. Yhteistyökumppani Suvituuli sponsoroi osallistujille välipalapussit. Päivä alkoi kehonkoostumusmittauksilla. Yrittäjät olivat tyytyväisiä osallistujamäärään, sillä mukaan oli ilmoittautunut 23 innokasta treenaajaa.

Treenit aloittanut Sanni Nybergin kehonkoostumusmittaus tehtiin kaikille osallistujille. Harjoitussessio koostui viidestä tunnista, joista jokainen sai valita mieleisensä tuntiyhdistelmän. Valittavana oli kiertoharjoitus, HIIT-treeni, kahvakuula, RVP (reisi-vatsa-pakara) sekä TREENIPÄIVÄN päättänyt liikkuvuus /kehonhuolto-osuus.

Meelian Jonna Nieminen on toiminut yrittäjänä pää- tai sivutoimisesti vuodesta 2007 asti niin liikunnan kuin taloushallinnonkin alalla. Hän kertoo Meelian verkkosivuilla, että Meelia syntyi halusta auttaa ihmisiä kokonaisvaltaisemmin. Kolmen lapsen äiti kertoo, että Meelia on hänen ”neljäs lapsensa” ja hän toivoo yrityksensä heijastavan toiminnassaan hänen omia arvojaan.

Jonna Nieminen on suuntautunut ratkaisukeskeiseen valmentamiseen.

-Taustalla minulla on hyvinvointi-, kuntosali ja PT- (personal trainer) valmennuskoulutus. Harvoin kuitenkaan yksin liikunta- ja ravitsemussuunnittelu auttaa. Vuonna 2020 kävin Life Coach -koulutuksen. Ratkaisukeskeistä valmennusta voidaan hyödyntää lähes millä tahansa elämän osa-alueella. Se auttaa asiakasta selkiyttämään ajattelutapaansa ja etenemään kohti haluttua päämäärää.

-Teen yksilövalmennusta PT:nä sekä ryhmävalmennusta mm. työpaikoilla. Ohjaan myös Kansalaisopistolla, Sysmän Sisussa sekä Voimistelijoissa. Personal trainer -valmennus toteutetaan asiakkaan toiveen mukaan joko etänä tai normaaleina lähitapaamisina. Uutena palveluna asiakkaille on puhelimeen ladattava treenisovellus, Jonna Nieminen toteaa.

Loppiaisen TREENIPÄIVÄ oli Meelian ensimmäinen tämäntyyppinen, mutta suunnitelmissa on jatkoa. Palaute oli hyvää.

-Päivän päätteeksi keräsimme osallistujilta palautteet, jotta tiedämme missä onnistuimme ja mitä kehitettävää on tulevaisuudessa. Palautteiden perusteella päivämme oli erittäin onnistunut niin järjestelyjen kuin sisällön puolesta. Toive uudesta TREENIPÄIVÄSTÄ nousi vahvasti esiin. Olemme itsekin erittäin tyytyväisiä päivään, Jonna Nieminen iloitsee.

Kuvassa: Iloiset treenaajat ryhmäkuvassa. Kuva Jonna Nieminen