Subway Jari-Pekkaan

Jari-Pekka täydentää jo ennestään laajaa palvelutarjontaansa Subway-ravintolalla näillä näkymin jo huhtikuussa.  Toimintamallinsa mukaisesti Jari-Pekka ei ota liikenneasemalle uutta yrittäjää, vaan asema toimii itse yrittäjänä eli Subway-lisenssi on sen oma. Myös K-kaupan laajennus etenee suunnitelmien mukaan.

–Subway-tuote on todella hyvä ja raaka-aineet laadukkaita ja sen suosio kasvaa rajusti.  Subway sopii loistavasti meidän palvelutarjontaamme,  perustelee liikenneaseman hoitaja Jyrki Tarhonen.

Liikenneasemalta löytyvät jo nyt  saman katon alta laajentuva K-kauppa, tankkausmahdollisuudet, kahvila sekä ruokailumahdollisuudet, kuten seisova pöytä, a la carte, Kotipizza ja Hesburger. Jari-Pekka tarjoaa palvelua ympäri vuorokauden.

Jari-Pekka työllistää kolmisenkymmentä henkilöä.  Tarhosen mukaan Subway-lisenssin saamiseksi osa henkilökunnasta on käynyt läpi tiukan ketjukoulutuksen.  Asemalta oli Yhdysvalloissa kaksi henkilöä koulutuksessa ja he läpäisivät vaaditut tentit.

Toinen Jari-Pekan tärkeä investointi eli K-kaupan laajennus etenee puolestaan hyvin. Lisätilaa tulee kaikkiaan noin 350 neliötä, josta osa on varasto- ja huoltotiloja. Tuotevalikoima kasvaa samalla hieman, mutta liikenneasema ei ole määritellyt vielä tarkkaan, mitä tuotteita ne ovat. Selvää on, että menekkituotteita lisätään.

–Laajennuksessa on menossa seinien levytykset ja maalaukset.  Samalla tehdään sähkö- ja lvi-töitä. Tällä viikolla sadaan lämmöt jo päälle lopulliseen lämmitysjärjestelmään ja tuulikaapin perustukset valmiiksi, Tarhonen sanoo.

Liikenneasemalle laajennus merkitsee väljyyttä ruuhka-aikoina. Matkahuollon yrittäjäkin pääsee sisätiloihin ja saa samalla myymälätilaa käyttöönsä. Sesonkiaikoina ovat varastotilat olleet ahtaita ja nyt sekin saadaan korjattua.

–Kauppa on ollut ahdas ja nyt se laajenee. Sisäänkäynnin siirtäminen mahdollistaa helpomman asioinnin ja parantaa mukavuutta asiakastiloissa. Sisätilat saataneen käyttöön huhtikuun aikana ja ulkomuurauksia tehdään keväämmällä, Tarhonen sanoo.

–Koko rakennusprojekti on edennyt hienosti. Kiitos siitä kuuluu hyville tekijöille, jotka ovat sitoutuneet meidän nopeaan aikatauluumme. Sää on suosinut rakentamista ja koska oikeaa talvea ei tullutkaan, on kaikkia töitä voitu tehdä ajallaan, Tarhonen kertoo.

TK