Hittiannoksia ja upeita maisemia

Kyösti Piippo
SYSMÄ

Sysmän Marina otti jo parisen viikkoa sitten startin tulevaan kesään ja toinen lähtö tapahtui sahdin merkeissä viikkoa myöhemmin.
– Tosiasia on se, että vaikka kuinka tarkasti valikoimme esiintyjät Marinaan, niin aurinko voittaa ne kaikki, sanoo yrittäjä Tomi Heino lievästi pettyneenä.
Edellä olevan tosiasian todistaa viime kesä, sillä kesäkuun pitkä poutajakso teki siitä myynnillisesti heinäkuuta paremman kuukauden.


Kesä 2021 on jo pitkälle suunniteltu ja monia uusia juttuja tapahtuu sitten viime kesän. Ohjelmatarjontaa ja aktiviteetteja on lisätty.
– Pyrimme pidentämään viikonloppuja torstaista alkaen tiskijukan vetämällä Finnhits -teemalla. Lauantaisin meillä on juhannuksesta lähtien aina elävää musiikkia. Uutta on myös vuokralle asetetut sähköpyörät.


Marinan menun hittiannokset ovat edelleen burgerit ja muikut. Burgerilistalta löytyy uutuus – smashburgeri. Kaksi pihviä, välissä juustoa ja kaiken kruunaa upouusi paistotekniikka. Salaattina bowl -salaatti, minkä ainekset asiakas saa itse sekoittaa. Pizza tekee myös tuloaan ruokalistalle.
– Olemme hankkineet pizza -uunin ja uuden, aidosti italialaispizzan valmistaminen on harjoitteluvaiheessa, sanoo ravintolapäällikkö Siiri Toivonen.


Hyvien ruokaherkkujen entistä paremman valmistamisen mahdollistaa kevään mittaan tehty keittiöremontti, mikä tulee jatkossa myös lyhentämään odotusaikoja. Upeissa Majutveden maisemissa asiakkaille maistuu myös Punakallion Krouvin sahti ja Sysmän Helmi -olut, mitä saa K-Supermarketin lisäksi vain Sysmän Marinasta.

Marinan perinteinen tietokilpailu 2 – 4 hengen joukkueilla alkaa sopivasti juhannusfiiliksissä 23.6. klo 18.00.

Kuvassa: Sofia näyttää sähköpyöräilyn mallia. Kuvassa myös Siiri Toivonen ja Tomi Heino.