Hartola Golfin senioreilla hyvä kesä

Jouko Nousiainen
HARTOLA

Hartola Golfin senioreilla oli erinomainen kesä. Kuudesta seuraottelusta Hartola voitti kolme. Lähellä oli myös voitto Muuramesta, jolle Hartola hävisi vain yhden pisteen. Kauden alussa Hartola Golfin senioreiden seuraotteluvastaava Hannu Pietilä asetti tavoitteeksi enemmän voittoja kuin edellisenä kesänä.

-Tavoite täyttyi. Erityisen iloinen olen voitoista alueen suurseuroista Messilästä, Lahden Golfista ja Vierumäestä, Hannu Pietilä toteaa tyytyväisenä.

Hartola Golfin senioreiden seuraottelut 2021.
Hartola Golf 275 – Messilä Golf 274
Hartola Golf 244 – Muurame Golf 245
Golf Porrassalmi 238 – Hartola Golf 203
Hartola Golf 291 – Vierumäki Golf 268
Kanava Golf 199 – Hartola Golf 191
Hartola Golf 281 – Lahden Golf 264

Teuvo Salento Suomen paras
Hartola Golfin päättyneen kilpailukauden parhaiden menestynyt oli Teuvo Salento. Huippuna hyvän kesän päätteeksi Salento voitti M75 sarjan valtakunnallisen tourin finaalin ylivoimaiseti peräti 14 lyönnillä. Teuvo oli myös paras viisi osakilpailua sisältävällä tourilla. Suomenmestaruus M75 reikäpeleissä hartolalainen oli neljäs.

Raakel Räsänen ja Jyrki Itkonen kuukausikisojen voittajat
Hartola Golfin seniorien kuukausikisatourilla pelattiin kesän aikana neljä osakilpailua. Naisten ykköseksi pelasi Raakel Räsänen. Toiseksi tuli Pirjo Lehtonen ja kolmanneksi Irja Riikonen.
Miesten touria hallitsi Jyrki Itkonen. Toiseksi paras oli Jeremias Sankari. Kolmanneksi tuli samalla tuloksella Risto Santapukki. Jeremias Sankari pelasi koko tourin kovimman yksittäisen tuloksen 47 pistettä.

Kuvassa: Vierumäki Golfin Jyrki Aaltonen (vas.) luovutti kiertopalkinnon Hartola Golfin Hannu Pietilälle.

Teuvo Salento oli Hartola Golfin menestyksekkäin pelaaja.