Sysmän III Suvisoutu

Vesa Järvinen
SYSMÄ

Suopellon Nuorisoseura järjesti Sysmän III Suvisoudun lauantaina Suopellon maisemissa Päijänteellä.

Lauantai alkoi satamassa kyykkäottelulla. Tiukan Karjalaisseurojen välisen ottelun voitti Vuoksenrannan Säde ja hyväksi kakkoseksi tuli emäpitäjä Antrean Esa. Satamaan saapuneet saivat myös katseltavakseen perinteisen karjalaisen voimainkoitoslajin: hirrensyöksyn.

Puoleltapäivin vuorossa oli pienveneiden soutukilpa 3,6 kilometrin reitillä; Veneenä sarjavalmisteinen lasikuituvene. Lähtöpisteenä oli Suopellon Vanha Satama, josta reitti jatkui Pyydysniemen kääntöpaikalle ja maali oli Uudessa Satamassa. Lähtöviivalle asettautui kuusi venettä ja kaikki veneet tulivat myös maaliin.

Iltapäivällä vuorossa olivat kirkkoveneet, joita kisassa oli kaksi. Reitti kiersi Päijätsaloa noin kymmenen kilometrin matkan.

Satama-aluella oli takakonttikirppis, puffetti sekä hevosia ja lampaita Starhill Stable & Korven karitsa -tilalta.

Tapatuma oli vaatinut monta innokasta talkoolaista ja monia talkootyötunteja. Onnistunut kisapäivä ja tapahtuma palkitsi varmasti talkoolaisten mielet ja antoivat mukanaolleille miellyttävän kokemuksen lämpimästä ja hieman tuulisesta lauantaista Päijänteen rannalla.

Sysmän 3. Suvisoutu 2.7.2016

Tulokset:

Mökkisoutu 3,6 km

Yleinen sarja
1.      Vesanen Jouko – Vesanen Anne 25.36
2.      Hilden Jussi 27.19
3.      Sompi Eero 27.31
4.      Leivo Juhani – Pietilä Martti 28.06
5.      Harjanne Tuomo – Okko Olli 28.43

 Naiset
 1.      Mannila Elisa – Nurminen Aino 31.29
 
Kirkkovenesoutu
1.      Sysmän Sisu 19.30
2.      Vuoksenrannan Säde 20.54
 
Soutajat:
Sisu: Juhani Leivo, Aino Nurminen, Elisa Mannila, Päivi Ihanajärvi, Pia Salmio, Maiju Puranen, Niina Hakala, Matti Palvaila, Eero Sompi, Maaret Rosberg, Petra Ojanen, Merja Antinniemi, Miia Helminen, Esa Vuorio, Markku Nieminen
 Säde: Martti Talja, Esa Virolainen, Hannu Virolainen, Pertti Talja, Markku Kemppi, Juho Kemppi, Antti Kemppi, Olli Kuisma, Henri Pirinen, Pertti Ruponen, Pekka Kemppi, Päivi Virolainen, Anne Kuisma, Vilho Ruponen, Mika Isomäki.

Yksi vastaus artikkeliin “Sysmän III Suvisoutu”

  1. Sysmäläisen Miia Wilhelmiina oli sisun kirkkoveneessä soutamassa ei Helmisen Miia

Kommentit on suljettu.