Sählyvoitto Sysmään

Jari Nora
SYSMÄ

Sysmäläisjoukkue voitti toisena vuonna peräkkäin Sählyn SM -kultaa sarjassa M-35. Turnaus käytiin 8.6.2019 Myllypuron Arena Center -areenalla.
Tänä vuonna joukkueita oli kuusi. Ottelut pelattiin yksinkertaisena sarjana ja lohkon ykkönen ja kakkonen menivät suoraan finaaliin. Ottelut pelattiin ns.pienellä kentällä: 3 vs 3 ja peliaika 12 min.
Reissuun kun lähdettiin, päivästä tuli pitkä. Aamulla lähtö Sysmästä oli klo 6.30 ja ensimmäinen peli alkoi klo 9.40. Heti tuli vastaan viime vuoden kakkonen: Flower. Koneet lähtivät aluksi yskien käyntiin mutta silti tuli selkeä voitto! Pelien välissä oli hyväksi havaittua tankkausta. Onhan tällä ruustetilla liki kymmenen vuoden kokemus!
Sysmäläiset hoitivat alkusarjan puhtaalla pelillä maalieron ollessa plussalla +23. Tehokkain pelaaja numero 7 Timo ”Veivi” Vettenranta teki 12 rysää!!
Joukkueen Kapteeni Teemu Vettenranta oli tyytyväinen joukkueen esitykseen ja korosti pienpelin merkitystä. Iltapäivän loppuotteluun vastaan tuli Lolita, joka voitettiin alkusarjassa. Ottelu oli todella tiukka ja ratkaisu nähtiin jatkoajalla. Joni Kantonen ratkaisi voiton 4-3 Sysmään. Muut joukkueessa olivat Mikko Salonen, Teppo Vettenranta, Marko Kivelä ja huoltovastaava Jari Nora.

Kuvassa: Sysmäläisjoukkue voitti kultaa: Jari Nora, Teemu Vettenranta, Teppo Vettenranta, Joni Kantonen, Timo Vettenranta, Mikko Salonen ja Marko Kivelä.