Luova Kulma avautuu

Kun kolme luovaa naista lyö hynttyyt yhteen, syntyy porukasta luonnollisesti luova kokonaisuus. Tämä ryhmä on perustanut Luovan Kulman, uuden liikkeen, joka avautuu kaikkien käyttöön ensi lauantaina Markkalan kiinteistön pohjoispäätyyn. Yrittäjäkolmikon muodostavat valokuvaaja Silvi Kaarakainen, kuva-artesaani Jenna Sunell ja pukuompelija Tuija Palm. Kolmikolla on käytettävissään Markkalassa avarat ja valoisat tilat, joita käytetään sopuisasti yhdessä ja erikseen. Uuden liikkeen tilat on remontoitu ja tuunattu hyvään kuntoon ja tämä työ on ollut pääosin Jennan vanhempien vastuulla.

Jenna Sunell maalaa akvarelleja ja piirtää lyijykynäpiirroksia, jatkossa syntyy öljyväritöitäkin.  Luonto on Jennan maalausten ja piirrosten loputon aarreaitta, myös muotokuvia syntyy tarvittaessa. Hänen töitään on nähtävillä Kulman tiloissa avajaispäivänä.

Tuija siirtää työhuoneensa kotoaan Luovaan Kulmaan. Tuijan käsissä syntyy naisten- ja lasten vaatteita mittatilaustyönä ja myös vaatteiden korjaustyöt onnistuvat hänen ompelimossaan. Tuijan miehelle Pekka Palmille tarkoitettuja tietokonetöitä voi myös jättää liikkeeseen.

Valokuvaaja Silvi Kaarakainen perustaa studion Kulmaan, uuden studion lisäksi hänelle jää entiset tilat myös Otamoon. Silvin kameran vahvaa aluetta ovat lapsi- ja muotokuvat. Hän uskoo uusien asioiden innostavan kaikkia kolmea entistä intensiivisempään työhön.

–Luovan Kulman vanha, puhutteleva studiomiljöö ja kolme samanhenkistä ihmistä yhteisissä tiloissa antavat varmaan uutta potkua meidän kaikkien tekemisiin. Saamme uusia ideoita toinen toisiltamme, visioi Silvi jo etukäteen tulevaisuutta. KP