Linnan Helmessä hemmotellaan

Hartolan Linna Hotellissa on tarjolla myös erilaisia kosmetologipalveluja. Hotellipakettiin voi sisällyttää halutessaan esimerkiksi turvesaunomista, ruusujalkakylpyjä tai vaikkapa kestopigmentoinnin kulmakarvoihin.

Linnan Helmessä kosmetologipalveluja asiakkailleen tarjoaa Nastolassa asuva, mutta Hartolassa paljon vapaa-aikaansa viettävä Sirkku Virinsalo. Yhteistyö Linna Hotellin kanssa alkoi Päivi Koskelan aloittaessa linnanrouvana. Yhteistyöllä on pohjaa jo Vierumäeltä, jossa Sirkku Virinsalo tarjosi myös kosmetologipalveluja. Tarvittaessa Sirkku auttaa myös Linnan ravintolan asiakkaiden palvelussa, sillä takana on pitkä ura myös ravintola-alalla. Esimerkiksi jouluisin Koskelan ja Virinsalon perheet ovat järjestäneet hotellin jouluvieraille jouluaaton ja jouluaamun ohjelman jouluaterioineen ja joulukirkkoineen.

Sirkku Virinsalo viihtyy perheineen hyvin Hartolan rauhassa.  Toimiminen viikonloppuisin Linna Hotellin vieraiden ja joidenkin vakioasiakkaiden ”hovikosmetologina”  tarjoaa mahdollisuuden työskennellä mieleisessä ympäristössä. Ensi kesänä yhteistyö laajenee myös Hartolan Golfiin, jonka asiakkaille Linnan Helmestä löytyy monenlaisia hemmottelumahdollisuuksia.

Pääasiassa Sirkku Virinsalo tekee hoitoja, joita Hartolassa ei ole muuten tarjolla. Tarjolla on konehoitoja, joita ovat muun muassa timanttihionta ja automaattimikroneulaus.  Sirkku tekee myös keskisyviä hedelmähappokuorintoja ja parafiinikäsihoitoja.  Myös perinteisiä kosmetologien antamia jalka- ja kasvohoitoja on tarjolla, mutta pääpaino on erikoishoidoilla. Virinsalon mukaan kiireisillä ihmisillä on tarvetta hemmotteluhoidoille.

Usein käy niin, että Hartolaan tulevasta pariskunnasta mies lähteen golfkentälle, kalastamaan tai metsästämään ja nainen tulee Linnan Helmeen nauttimaan hellästä huolenpidosta.

Itsekin golfia harrastama Sirkku Virinsalo on ”tykästynyt” niin paljon Hartolaan, että totesi jutun teon yhteydessä olevansa valmis aikanaan muuttamaan Hartolaan asumaan.

– Pitämällä huolta itsestään syömällä oikein, liikkumalla ja aina joskus itseään eri tavoilla hemmotellen, tuntuu olo paremmalta ja elämäkin maistuu, totesi Sirkku Virinsalo lopuksi.

M P-L