Leijonat liikkeelle

Hartolan Leijonat aloittivat kesäarpojensa myynnin Viihdekuoron hienotunnelmaisessa konsertissa vappupäivänä. Yhtenäiskoulun sali oli tupaten täynnä. Arpajaisten upea pääpalkinto auto arvotaan voittajalle perinteisillä Syysmarkkinoilla. Konsertissa Leijonat jakoivat myös tuhannen euron stipendin hartolalaiselle opiskelijalle Jussi Hyväriselle.

Hyvärinen opiskelee hammaslääkäriksi Oulun yliopistossa ja valmistuu nyt kesäksi. Hänellä oli jo valmis sijoituskohde saamalleen stipendille: taulutietokone, joka helpottaa opiskelujen loppuunsaattamista. Konsertin juontaja Kalevi Hanhinen kyseli Hyväriseltä, että kai hän palaa Hartolaan hoitamaan paikallisten hampaita, kun valmistuu, mutta ihan selvää vastausta ei vielä saatu.

Stidendinsaaja on tyypillinen Leijonien tukikohde: opiskeleva nuori. Osan rahoista saavat toki muutkin nuoret ja muun muassa urheiluseurat. Kaikki arpamyynneistä ja muista eri tilaisuuksista saadut tuotot palaavat Hartolaan tavalla tai toisella.

Yksi suurimpia tulonläheitä on konsertissa käynnistynyt arpamyynti, jonka pääpalkintona on Syysmarkkinoilla arvottava auto. Arpoja on myynnissä koko kesän ajan ja yhteensä 3 500, joten voittomahdollisuudet ovat ihan kohtuulliset tilastollisestikin.

TK