Katusählyturnaus Hartolassa

Mikko Taskinen
HARTOLA

Lauantaina 11. elokuuta 2018 klo 11.00 käynnistyi jo perinteeksi muodostunut katusählyturnaus Hartolan S-Marketin parkkipaikalla. Hartolan NMKY järjesti turnauksen jo neljättä kertaa. Vapaaehtoisten tiimi huolehti ansiokkaasti pelijärjestelyistä.
Yleisöä oli paikalla kannustamassa omiaan ja tosissaan pelaamista muutamia kymmeniä. Tunnelma oli rento: langattomasta kaiuttimesta soi pääosin kasari ja juoma- ja ruokahuolto toimi moitteetta.
Turnausvoitosta oli saapunut kisaamaan kuusi joukkuetta: Opel Team, Hovin Sepot ja Arial Hartolasta, Leppäkosken Jysäys Espoosta (ja oikeasti paikallisia mökkeilijöitä), SB Hevoset Joutsasta ja Team Cellisti Sysmästä. Melko miesvoittoista oli tämänkertainen katusähly, vain Hovin Sepot oli sekajoukkue. Pelit pelattiin 3 vs. 3.
Kuin johdonmukaisena jatkona lämpimälle ja aurinkoiselle kesälle sää suosi turnausta vaikka tekikin pelaamisesta hikistä puuhaa. Onneksi tuuli vilvoitti pelaajia, tosin kovat puuskat kaatoivat laitoja. Mutta se ei haitannut hyväntuulista turnausta.
Ja vääntöhän oli tietenkin hurja. Välierissä Sysmän Cellistit nousivat takamatkalta hienosti voittoon ja loppuotteluun.
Tulokset näyttivät seuraavalta:
Sijoitusottelun voittivat Hovin Sepot 3-1 ja pronssiottelun puolestaan Leppäkosken Jysäys 5-2.
Loppuottelussa kohtasivat SB Hevoset Team Cellistin. Sysmäläiset olivat jälleen armottomia eli ottivat voiton 7-2. Neljästä loppuottelusta Cellistit ovat voittaneet kolme kertaa. On ne kovia. Maalikuninkuuskin meni Sysmään.
Perinne jatkuu ensi kesänä. Kannattaa siis kasata joukkue ja vähän treenailla. Osallistumismaksu on vaivaiset 25e/joukkue.
–Tervetuloa ensi vuonna pelaamaan! toivottaa Hartolan NMKY:n sympaattinen puuhamies Hannu Kemppi.