Jokeri Pokeri Box

Sysmä
Hilda Järvinen

Yli kolmekymmentä lasta päättivät vauhdittaa vanhempiensa sunnuntai-iltapäivää ja viedä heidät katsomaan taikuutta. Sysmän Teatteritalo täyttyikin remakasta naurusta ja pursuavasta taikavireestä, kun Jokeri Pokeri Box – Simon Super TaikaShow esiintyi magiaa rakastavalle yleisölle.

Jo useina vuosikymmeninä niin esiintymislavoilla kuin televisioruudussakin taikuudennälkäisiä viihdyttänyt Simo Aalto saapui Kirsi -vaimonsa ja Jokeri Pokeri Box -taikalaatikkonsa kanssa Sysmään. Hän esitti niin vanhoja klassikkotemppujaan kuin uutuusmagiaakin.

Esityksen vetonauloja olivat UV-hehkuiset kukkaset ja karamellit, leijuva valosauva sekä kasvavan taikaperheen uutuuskäsinuket Neiti Liljan Kukka ja Herra Eino Papukaija. Vanhat tutut lemmikit, Paloma-kyyhky ja Erkki-kaniini ihastuttivat hohtavan valkoisella pehmoisuudellaan ja hyväkäytöksisyydellään katsojia. Lopuksi eräs onnekas nuorimies pääsi avustamaan Simoa näkymättömien pikkuautojen keräilemisessä ja sai palkaksi perinteikkään vihreän ilmapallopuudelin.

Taikuus, riimit ja lorut riemastuttivat esityksen seuraajia. Lapsilla oli vaikeuksia pysyä innostukseltaan penkeissä. Vanhemmat koettivat naurahdella huomaamattomasti, ettei heidän sisäinen lapsenmielisyytensä ja magiannälkänsä pääsisi näkymään.

Esityksen loputtua lapset saivat muistoksi TaikaShown postikortin. Jokainen sai myös tavata suuren taikurin henkilökohtaisesti ja esittää kiitoksensa meleenpainuvasta taikahetkestä Simo-taikurille.