Hemmottelupäivä Linnassa

Linna Hotelli järjesti ystävänpäiväksi monipuolisen tapahtumapäivän liikunnan, ruuan ja hyvänolon ympärille.

Aamu alkoi lumikenkäkävelyllä Tainionvirran maisemissa. Etapin puolessa välissä oli mehutarjoilu Koskenniskan kodalla, jonka jälkeen Linnaan oli katettu monipuolinen ja terveyttä edistävä lounas.

Päivän ajan oli mahdollisuus tutustua Forever Living Products-esittelyyn ja tuotteisiin. Tuotteiden tärkeimpänä raaka-aineena on aloe vera. Detox elimistön puhdistuskuuriin sai myös vinkkejä. Samoin päivän aikana oli mahdollista käydä hieronnassa tai ehostamassa kasvojaan esimerkiksi teettämällä pikasilmämeikin tai huulimeikin flawless by Sonya tuotteilla.

Iltapäivällä tapahtumat jatkuivat Zumba Partyilla Linnan liikuntahallissa ja Water Bike Latin Circuit -vesijumpalla saunaosastolla. Sekä zumban että vesijumpan ohjaajana toimi kuubalais-syntyinen Deannys Conde Medina (Dany) ammatti- tanssija.

Dany on sertifioitu zumba-opettaja. Zumbassa yhdistetään latinalaisrytmejä aerobickin kanssa.

Water Biken on kehittänyt puolalainen biomekaanikko ja liikuntakasvatuksen tohtori Leszec vuonna 2004. Kyseisissä jumpassa sekoitetaan pyöräily, soutu ja steppi vesipolkupyräilyyn uima-altaassa.

Dany puolestaan on yhdistänyt Water Bikeen tanssin.  Jumppa on koko kropan treeni, jossa vesipolkupyöräily satulattomalla pyörällä ja tanssi vaihtelevat latinomusiikin tahdissa uima-altaassa.

Linnan rouva Päivi Koskela oli innoissaan saamastaan palautteesta päivään osallistuneilta. Ja ystävänpäivän vietto liikunnan ja terveyden ympärillä toi monelle päivään osallistuneelle uusia ystäviä. VJ