Hartolan Vuoden Yrittäjä

Hilda Järvinen
HARTOLA

Hartolan vuoden yrittäjäksi valittu Päivi Koskela yllättyi kesäkuun loppupuolella palaverihuijauksen merkeissä. Siinä onnistuttiin varsin mainiosti, sillä Vuoden yrittäjäksi valittu Koskela mykistyi yllätyksestä.

-Olen harvoin ollut näin sanaton, en osaa kuin kiittää erittäin lämpimästi kunnianosoituksesta, Päivi totesi hämillisenä.

Hartolan yrittäjien varapuheenjohtaja Nina Hämäläinen kertoi valitsijana toimivan Yrittäjäyhdistyksen ansiomerkkitoimikunnan perusteista:

– Toimikunta halusi valinnalla huomioida matkailualan kasvavaa merkitystä paikkakunnalla. Matkailupalvelujen tarjonta ja käyttäminen lisäävät muun muassa kaupan ja liikenteen palvelujen kulutusta ja sen myötä edistävät työllistymistä.

– Päivi on ymmärtänyt yhteistyön merkityksen niin omassa kunnassa kuin sen ulkopuolellakin. Hänet on valittu Lahti Regionin hallitukseen. Hän tekee merkittävää toimintaa Hartolan matkailun eteen.

Itsekin usein Linna Hotellissa vieraileva Hämäläinen totesi Päivi Koskelan olevan kovan luokan ravintola-alan ammattilainen.

– Hän on kasvot Linna Hotellille, joka on noussut kukoistukseen, tunnelmalliseksi ja kodikkaaksi maalaishotelliksi. Asiakkaat ovat kiitelleet viihtyvyydestä, luotettavuudesta, huolenpidosta ja rakkaudella valmistetuista aterioista.

Kunnianosoituksensa Koskela halusi ehdottomasti jakaa myös henkilökuntansa kanssa:

-En tiedä, mitä hyvää olen tehnyt, että olen saanut ympärilleni näin uskomattoman toimivan tiimin. He tukevat ja antavat kaikkensa työlleen. Samoin mahdollisuus jakaa tämän työn antoisuus ja vaikeudetkin mieheni Jorman kanssa on suuri onni.

Hartolan vuoden yrittäjäksi valinnan lisäksi Koskela sai harteilleen markkinamestarin viitan viime lauantaina Hartolan markkinoilla. Markkinamestari valikoituu yleisöäänestyksen pohjalta.