e-sysmä – yrittäjät mukaan

Kyösti Piippo
Sysmä

E-Sysmän varsinainen hankeaika on päättynyt ja palvelu jatkaa kunnan toimintona, minkä ylläpidosta vastaa päätoimittajana Janka Kaartti. Helepin Pekka Palm toimii tarvittaessa teknisenä konsulttina ja auttaa halukkaita kirjautumaan e-sysmäläiseksi edelleen hankkeen puitteissa.
Kuka tahansa yksityishenkilö, jolla on suomalaiset pankkitunnukset, voi liittyä e-sysmäläiseksi. Palvelun kautta voi verkostoitua muiden kanssa ja saada samalla käyttöön Sysmän palvelut, kuulumiset, ihmiset, kuvat, tapahtumat – kaikki mahdolliset vinkit paikkakunnalta. E-Sysmän sivuilta löytyvät mm. sähköiset lomakkeet sekä ajan- ja tuotteen varausominaisuudet.
–Olemme tämän asian kanssa liikkeellä ensimmäisten joukossa koko valtakunnassa ja sisältöä sivulle luomme koko ajan. Ideoita sisällön kartuttamiseksi voi tehdä jokainen käyttäjä, mikä olisi enemmän kuin toivottua. Tässä meillä kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä e-Sysmä pitää sisällään, joten rohkeasti lähettämään kuvia, tekstejä, tarinoita – tai mitä tahansa Sysmään liittyvää kertoo Janka Kaartti. Lähettäminen voi tapahtua e-Sysmän kautta, tai ihan henkilökohtaisesti vinkkaamalla päätoimittajalle.
Kaartti odottaa nyt sysmäläisiltä yrittäjiltä vauhdikasta sisääntuloa mukaan, silloin heidän tuotteensa ja palvelunsa ovat saatavilla asiakkaiden kännykän kautta.
–Tuotemarkkinointia, kuvia, videoita, tarinoita – ihan minkä tahansa yrittäjä itse näkee parhaaksi tavaksi markkinoida yritystään, sillä tässä pohja on täysin vapaa. Olemme kesäpainotteinen kunta ja yrittäjien pitää näkyä paikallisten ihmisten lisäksi runsaalle määrälle vapaa-ajan asukkaita kaikissa mahdollisissa medioissa.
E-Sysmä palvelu sijaitsee verkossa osoitteessa www.esysma.fi ja sinne kirjaudutaan ensimmäisellä kerralla virallisesti tunnistautumalla ja sitten jatkossa sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
–Onhan se mainio asia, kun e-sysmäläinen saa puhelimitse käyttöönsä paikkakunnan parhaat vinkit, kuulumiset ja palvelut, suitsuttaa Kaartti.

Kuvassa: Janka Kaartti toimii e-sysmän päätoimittajana ja teknisenä konsulttina toimii Pekka Palm.