Lapsiperheiden venetsialaiset

Yhteistyössä Camping Sysmä, R-Kioski Sysmä, MLL, 4H ja VPK:n naisosasto järjestivät ensimmäisen kerran perhetapahtuman ja lähinnä lapsille suunnatun venetsialaisillan leirintäalueella. Järjestäjien mielestä tapahtuma onnistui yli odotusten, kaunis ympäristö ja hyvä sää houkuttelivat paikalle runsaasti paikkakuntalaisia ja leirintäalueen karavaanariperheitä.

Leirintäalue oli paikkana tapahtumalle mitä mainioin  ja yrittäjä Mia Kärkkäinen on mielellään mukana jatkossakin.

Lasten suosioon nousivat R-kioskin ja MLL:n teltoista saatavat valorannekkeet ja tietty makoisat  arpajaisten palkinnot. Arpajaisten sekä Ärräpussien myynnin tuotto kohdennettiin illan kuluihin.

Tulitaiteilijaryhmä Pyrokratia Tampereelta ihastutti iltaa kissateemaisella tulinäytöksellä. 4H:n vohvelipisteessä riitti sutinaa ja vohvelinmyynti ylitti odotukset – jonossa odottaneita perheen pienimpiä viihdytti 4H:n Topi-maskotti. VPK:n teltassa paistuivat makoisat makkarat ja kahvin kera oli tarjolla makeaa suuhunpantavaa.

Järjestäjät vakuuttivat, että vastaavanlaisen tapahtuma järjestetään ensi vuonnakin, kiitosta tuli runsain mitoin ja uudet ideat pantiin heti vireille. Järjestelyihin halukkaita tahoja on jo ilmoittautunut lisääkin.

Leirintäalueen rannalta oli illan päätteeksi mukava katsoa Majutveden ja Rantaterassin ilotulitukset.

Leirintäalueen venetsialaisillan järjestäjät kiittävät kaikkia tapahtumaan osallistuneita yhteistyöstä, palkinnoista, teltoista ja kaikesta muusta.

”Meillä kaikilla oli niin mukavaa”. KP

(Kuva: Heli Tanhula)