Voimistelijoiden joulunäytös

Eila Harmaala
SYSMÄ

Marraskuun viimeisen päivän iltana Yhteiskoulun sali oli aivan täynnä. Yleisö oli tullut seuraamaan Sysmän Voimistelijoiden perinteistä joulunäytöstä. Tilaisuuden aluksi seuran väistyvä puheenjohtaja Marjut Rantanen muisteli taivaltaan järjestön parissa. 3-vuotiaana aloitettu harrastus on seurannut mukana koko eliniän tuoden mukanaan iloa, virkistystä, koulutusta, ystävyyssuhteita ja kokemuksia, jotka ovat olleet ohjenuorana elämän varrella. Marjutin puhetta siteeraten: ”Kiitos! Kotiseura on tehnyt minusta minut.”

Anniina Seppäsen juontama näytös toi yleisön ihasteltaviksi kaikkien lasten ja nuorten ryhmien esitykset. Free Gymin Tempputontut tekivät hienoja kärrynpyöriä, voltteja ja kuperkeikkoja ja nuorten ryhmän tonttujen tempuista saattoi huomata, miten taidot kasvavat iän myötä.

Tänä syksynä valikoimaan palanneen perheliikuntaryhmän esitys Tonttujen aamujumppa oli varsin hauska, eikä vähiten pienimpien osallistujien vuoksi.

3-4 –vuotiaiden esitys oli nimeltään Huopatossut heilumaan, 5-6 –vuotiaat näyttivät, millainen on Tonttujen tanssihetki ja 7-10 –vuotiaat tytöt pohtivat, onko Marsissa lunta. Tanssin 1. ryhmä näytti tanssin riemua ja varttuneempien 2. ryhmä taituroi ohjelman Frozen people.

Näytöksen lopuksi joulupukki kävi tuomassa Korvatunturin terveiset kaikille.